David Autere

Geopolitikai thriller a Kárpát-medencéből és vidékéről.

„Végre egy politikai témájú magyar regény, amely nem giccses, nem didaktikus és nem is hiteltelen. Úgy tud érdekes lenni, hogy közben az olvasó elvégez egy komplett világpolitikai kurzust. Kötelező olvasmány.” (Török Gábor)

„A közép-európai Trónok harca az eredetinél is húzósabb. David Autere bitang jól ír.” (Alfahír)

„Az év könyve.” (Azonnali.hu)

David Autere írása lépten-nyomon meglepetéseket okoz” (Demokrata)

„Meggyőzően mutat be a színfalak mögött zajló politikai, diplomáciai, titkosszolgálati és katonai folyamatokat, döntési mechanizmusokat.” (Heti Válasz)

„Az olvasó úgy érezheti, részesül a szerző katonai-politikai jólértesültségéből”
(Index)

David Autere a letehetetlenségig izgalmas regényt írt.” (Magyar Idők)
 


Az orosz Cár nyersen magyarázza a francia elnöknek, hogy mik az orosz érdekek Szíriában. Úgy tűnik, ebben a feszültségekkel teli évben, egy székelyföldi tisztáson rakott hatalmas máglya mellett kezdődik az egész, a Székely Szabadság Napján. Valójában már évek óta zajlanak az előkészületek a világ különböző pontjain, a legnagyobb titokban, hogy megvalósulhasson egy idősödő emigráns lehetetlen álma: hogy megváltást nyerjen a földnek, ahonnan jött.

Aztán furcsa dolgok történnek a Kárpát-medencében és környékén, a virtuális és a való világban egyaránt. Felizzik a történelem, fegyverek dörögnek a Budai-hegységben, Marosvásárhely főterén tízezrek éneklik a rohamrendőrök gyűrűjében: „Egy vérből valók vagyunk!”
 
A Máglyatűz nemcsak egy regény, hanem titkosszolgálati, katonai technikák, történelmi és geopolitikai tények átfogó gyűjteménye. Megmutatja, hogy nem csak erkölcstelen döntés volt más államok fennhatósága alá kényszeríteni több millió magyart, hanem veszélyes is.

A regény első 161 oldala immár ebookként, illetve pdf-ként is letölthető a kiadótól.


Kiadja a
ISBN: 978-615-00-1273-5
Szállítási idő: 1-3 munkanap

Most 20% kedvezményt adunk a 4490 forintos bolti árból és 
(Magyarország, Románia és Szlovákia területén) 799 forintért házhoz szállítjuk a könyvet. 
1 darab 3 darab 10 darab vagy több
% 3590 Ft 3333 Ft 3000 Ft
3590 Ft
+ -